Wie ben ik?

Denise Brilman

Hallo, ik ben "Mevrouw Brilman". Ik ben Beta-docent en daarnaast adviseur Educatieve Technologie in het MBO. Het is mijn missie om altijd op zoek te gaan naar nieuwe manieren om technologie te koppelen aan (digitale) didactiek.

Middels mijn site (en mijn workshops) wil ik dit ook graag met andere docenten delen. Je kan bij mij terecht voor meer informatie over;

Educatieve tools en online didactiek

Gamification en serious gaming

Digitaal burgerschap

Praktische toepassingen voor educatieve technologie, zoals virtual en augmented reality

1620898854961
mce-microsoft-certified-educator
E-S6WprXEAcxZA_
member-badge-mentor
badge

Projecten

Duurzaamheid in de klas omvat 3 lesactiviteiten in spelvorm die leerlingen laat kennismaken met duurzaamheid en hun ecologische voetafdruk. Naast de lessen kan de docent kiezen uit 3 modules ter verdieping.

Workshops (digitale) didactiek

In mijn workshops rondom het thema "activerende lessen" laat ik je op een laagdrempelige manier zien hoe je als docent gebruik kunt maken van online tools om je (online) lessen overzichtelijker, efficiënter en/of leuker te maken.

Als Minecraft Mentor maak ik lessen voor Minecraft Education Edition en help ik andere docenten om kennis te maken met het gebruik van Minecraft in hun lessen.

Digitaal Burgerschap

In mijn functie als adviseur educatieve technologie bij het ROC van Twente ben ik bezig met de ontwikkeling van digitaal burgerschap. Kun jij mij hierbij helpen of wil je meer weten; stuur me dan een berichtje.

Vaardigheden en ervaring

Ik ben een echte doener en mag mijzelf graag blijven ontwikkelen. Mijn grote passie is het onderwijs en hierbinnen heb ik de kans gekregen om mij te ontwikkelen en specialiseren. De onderstaande vaardigheden pas ik het meeste toe in mijn onderwijspraktijk.

Creatief denken
Digitale Tools
Onderwijsontwikkeling
Gamification / Game-based leren
Serious Gaming
Grafisch ontwerp
Engelse taal

Door mijn verschillende banen als (inval) docent werd ik gedwongen om flexibel te zijn en veel bezig te zijn met onderwijsontwikkeling. Geïnspireerd door de nieuwe situaties en uitdagingen heb ik me ook veel bezig gehouden met curriculum ontwikkeling en de rol van educatieve technologie daarin.

  • Adviseur Educatieve Technologie (2021-Heden)
  • Docent Mens en Techniek (2020-2021)
  • Docent NaSk (2019-2020)
  • Docent Scheikunde (2014-2015)
  • Docent Biologie (2012-2013)
  • Fotostudio & grafisch design (2015-2019)